Judith van Beusekom beleeft vierde interne verhuizing, nu naar IC!

8 oktober 2018

SCHAGEN – Judith van Beusekom werkt al 22 jaar voor Noorderkwartier N.V. Per 1 oktober jongstleden heeft zij de vierde interne transfer gemaakt, ditmaal van de afdeling P&O naar het Industrieel Centrum. De eerste dag op de nieuwe werkplek werd luister bijgezet met bloemen en gebak. Judith gaat o.a. de benodigde extra aandacht geven aan de mensen die hier werkzaam zijn.

Sinds 1996 is Judith actief binnen de Noorderkwartier-organisatie. Eerst vier jaar bij Detacheringen,daarna zes jaar op het Trajectbureau, deels als secretaris van de Indicatiecommissie, deels als intakeconsulent voor alle trajecten gericht op werk. Vanaf 2005 kwamen er taken bij als uitvoerend consulent voor “workfirst”-trajecten.

In november 2006 maakte ze de switch naar ‘Feza’, met onder andere her-indicaties en de wachtlijst Wsw als aandachtsgebieden, waarna ruim zeven jaar later de overstap naar de afdeling P&O volgde. Op deze afdeling was Judith recentelijk betrokken bij voortrajecten Beschut Werken, stages, her-indicaties, assessments, loonwaarde-metingen en verder voorkomende werkzaamheden.
Hier is nu per oktober 2018 ook weer verandering in gekomen. “Marieke (van Stralen, bedrijfsleider IC, red.) had iemand nodig en ik keek eigenlijk ook uit naar wat anders”, aldus Judith van Beusekom.

Van Beusekom vervolgt direct enthousiast: “Ik vind het prachtig om meer op de werkvloer te werken. Mijn taak hierin wordt vooral extra aandacht geven aan de mensen binnen het Industrieel Centrum. Ik ga van iedere werknemer de gegevens controleren en bij laten werken in ‘IW3’ als dat nodig is, maar ook verbeterpunten en wensen in kaart brengen. Veel luisteren dus en waar mogelijk het juiste vervolg aan de bevindingen geven. Hiernaast zal ik de administratieve controle met betrekking tot ‘Mallinckrodt’ uitvoeren. Per half oktober nemen we een assessmentmachine in gebruik. Daar ga ik ook bij begeleiden en mee werken.”

Ook na 22 jaar is Judith van Beusekom nog niet uitgekeken op Noorderkwartier. “Nee hoor, ik vind Noorderkwartier een prachtbedrijf en vind het mooi dat dit soort bedrijven er nog zijn. Ik werk hier met veel plezier en heb al veel verschillende dingen gedaan. Ik hoop hier nog heel lang te mogen werken.”

Nieuwsbrief

* = verplicht veld