Cleanroom vanaf nu te huur

19 augustus 2014

Het is voor bedrijven, die met kleine productieaantallen werken, steeds moeilijker om een goede productieruimte te vinden. Daarom biedt Noorderkwartier een deel van haar cleanroom aan voor de verhuur. Bedrijven zijn zo in staat om op een eenvoudige manier de productie voort te zetten of om onderzoek te doen.

Noorderkwartier wil zich als bedrijf blijven ontwikkelen en zoekt daarom naar nieuwe mogelijkheden. De verhuur van een deel van de cleanroom is zo’n nieuw initiatief. Omdat het voor veel bedrijven moeilijk is om een goede productieruimte te vinden, zocht Noorderkwartier naar oplossingen. “De Participatiewet dwingt ons tot nieuwe mogelijkheden”, vertelt werkleider Wied Veldhuizen. “Maar dat is ook erg leuk om te doen.”

Een cleanroom is een uiterst schone werkomgeving. Het is speciaal ontworpen om contaminatie aan het product uit te sluiten. Veldhuizen: “Wij zijn gespecialiseerd in het assembleren van medische producten in een stof- en kiemarme omgeving. Het is werk waar veel precisie bij komt kijken, onder zeer hoge kwaliteitseisen.”

Naast het verhuren van de cleanroom is het voor de bedrijven ook mogelijk om medewerkers in te huren. De eerste huurder start binnenkort bij Noorderkwartier. ISO 13485 klasse 7, inclusief de administratieve en operationele borging. Bij interesse, neem gerust contact met ons op via het contactformulier.

Nieuwsbrief

* = verplicht veld