NOORDERKWARTIER VERDER ALS SOCIAL ENTERPRISE ONDER DE NAAM ‘PRO’

Noorderkwartier gaat verder onder de naam PRO. Maandag 11 februari werden de nieuwe namen en de bijbehorende huisstijl gepresenteerd in een volle grote zaal in theater De Kampanje in Den Helder.
12 februari 2019
Meer

NOORDERKWARTIER PLAATST KERSTBOOM BIJ GEMINI ZIEKENHUIS

De medewerkers van Noorderkwartier zijn al een aantal jaren verantwoordelijk voor het plaatsen van de kerstboom bij het Gemini ziekenhuis in Den Helder, zo ook dit jaar!
12 december 2018
Meer

Texels Bier blij met team Noorderkwartier

"Hartelijk dank voor al jullie hulp, extra inzet en fantastisch teamwork in drukke tijden. Top werk door een top team! Namens de Texelse bierbrouwerij applaus voor team Texels Noorderkwartier!"
16 oktober 2018
Meer

Noorderkwartier presenteert zich bij Huis van het Werk

Op donderdag 4 oktober vond de afsluiting plaats van het sectorplan van Huis van het Werk. Bedrijfsleider IC Marieke van Stralen vertegenwoordigde Noorderkwartier met een enthousiasmerende presentatie.
9 oktober 2018
Meer

Judith van Beusekom beleeft vierde interne verhuizing, nu naar IC!

Judith van Beusekom werkt al 22 jaar voor Noorderkwartier N.V. Per 1 oktober jongstleden heeft zij de vierde interne transfer gemaakt, ditmaal van de afdeling P&O naar het Industrieel Centrum.
8 oktober 2018
Meer

RPAnhn en Taalakkoord te gast bij Noorderkwartier

Eind juni was Noorderkwartier N.V. gastheer van RPAnhn en Taalakkoord Noord-Holland Noord. Aanleiding was dat nog eens vijf organisaties zijn aangesloten bij het Taalakkoord. Dit werd aangegrepen om met betrokkenen een middag kennis te delen.
9 juli 2018
Meer

Nieuwsbrief

* = verplicht veld