Business Post

Business Post is een organisatie van samenwerkende postbedrijven in heel Nederland. Alle post wordt binnen 24 uur bezorgd.

‘Wij maken werk van uw post’ is de slogan van ons bedrijf. Dat wordt gedaan met mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. De werkzaamheden, zoals post sorteren en bezorgen, zijn uitermate geschikt voor deze doelgroep. Daarnaast hebben de werknemers vaak een lange termijn visie en hebben ze baat bij een stabiele toekomst en werkomgeving. Door Business Post in te zetten voor uw onderneming, voldoet u aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Het werkgebied van Business Post beslaat de regio Noord-Kennemerland en de Kop van Noord-Holland. Wij hebben postvestigingen in Alkmaar en in Schagen.

Compleet dienstenpakket van Business Post

Business Post Noord-Holland Noord, zoals de volledige naam luidt, zorgt voor een compleet dienstenpakket met volledige ontzorging, efficiënte postverwerking en flexibele en snelle dienstverlening. Naast post sorteren en bezorgen is Business Post ook gespecialiseerd in het bezorgen van pakketten in ons eigen werkgebied. Tevens beschikt het bedrijf over een landelijke pakketten service.

In samenwerking met het Grafisch Centrum verzorgt het postbedrijf complete mailings van opmaak tot bezorging.

Business lines

De business lines zijn onder te verdelen in onder andere gemeentepost, business to business, reclamemailing, koerierswerk en de digitale postkamer. In de digitale postkamer wordt analoge post gescand en binnen een uur digitaal afgeleverd aan de klant.

Business Post heeft een landelijk en zelfs wereldwijd netwerk. “Zo is er ook meer werk voor onze werknemers”, aldus bedrijfsleider Marieke van Stralen. “Ik werk graag met deze doelgroep. Ze hebben aangetoond dat ze het werk geweldig goed aan kunnen.” Postbezorger Fred vindt dat hij ‘prachtig werk’ heeft. “De klant tevreden houden is het allerbelangrijkst.”

Nieuwsbrief

* = verplicht veld