Business Post

Business Post is een organisatie van samenwerkende postbedrijven in heel Nederland. Alle post wordt binnen 24 uur bezorgd.

‘Wij maken werk van uw post’ is de slogan van ons bedrijf. Dat wordt gedaan met mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. De werkzaamheden, zoals post sorteren en bezorgen, zijn uitermate geschikt voor deze doelgroep. Daarnaast hebben de werknemers vaak een lange termijn visie en hebben ze baat bij een stabiele toekomst en werkomgeving.

Compleet dienstenpakket

Business Post Noord-Holland Noord, zoals de volledige naam luidt, zorgt voor een compleet dienstenpakket met volledige ontzorging, efficiënte postverwerking en flexibele en snelle dienstverlening.

Werksoorten Business Post

De werksoorten zijn onder te verdelen in onder andere gemeentepost, business to business, reclamemailing, koerierswerk en de digitale postkamer. In de digitale postkamer wordt analoge post gescand en binnen een uur digitaal afgeleverd aan de klant.

Met de overgang naar Business Post krijgt het Noorderkwartier er een landelijk en zelfs wereldwijd netwerk bij. “Zo is er ook meer werk voor onze werknemers”, aldus Booy. “Ik werk graag met deze doelgroep. Ze hebben aangetoond dat ze het werk geweldig goed aan kunnen.”

Postbezorger Fred vindt dat hij ‘prachtig werk’ heeft. “De klant tevreden houden is het allerbelangrijkst.”

Nieuwsbrief

* = verplicht veld